Artist’s impression van La Ferrari XX

Artist's impression van La Ferrari XX

Artist’s impression van La Ferrari XX

Door menig autoliefhebber waar ook ter wereld wordt reikhalzend uitgekeken naar de officiële onthulling van het nieuwe racebeest van Ferrari, de op de LaFerrari gebaseerde LaFerrari XX. Deze gepimpte versie van de gewone LaFerrari werd inmiddels al een paar keer tijdens tests gefotografeerd, zoals normaal is met de nodige camouflage. Aan de hand van die foto’s (en video’s) heeft Daniele Pelligra een artist’s impression gemaakt van de LaFerrariXX en die zal menig hart sneller doen kloppen.

Opvallende aspecten aan de LaFerrari XX zijn de kleine spoilers boven de achterwielen en het feit dat de auto maar liefst over 1.050pk zal beschikken. Voor de rest heeft de auto natuurlijk een sterk vergelijkbare lijn als de LaFerrari zelf. De auto is overigens alleen bedoeld om op het circuit te worden ingezet en is voor een gewone sterveling natuurlijk onbetaalbaar. De exacte specificaties zullen op een later moment door Ferrari bekend worden gemaakt, evenals het prijskaartje.

Meer artist’s impressions van de LaFerrari XX vind je op de website van Daniele Pelligra zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>