LaFerrari voor onthullig al uitverkocht

laferrariHet hing al een tijd in de lucht, de komst van de open versie van de Ferrari LaFerrari. Officieel is de onthulling pas in oktober tijdens de Autosalon van Parijs. Toch heeft de autofabrikant foto’s van de ultieme superwagen vrijgegeven. En tijdens een besloten show voor genodigden zijn alle te produceren exemplaren al uitverkocht. Zo snel kan het gaan.

Hoeveel exemplaren precies gemaakt zullen worden heeft Ferrari niet bekendgemaakt. Evenmin is de naam van de open LaFerrari onthuld. Ook verdere details over de technische eigenschappen blijven nog geheim. Wat weten we dan wel van deze supercar?

De open LaFerrari kan naar keuze uitgevoerd worden met een hardtop van koolstofvezel of een verwijderbare softtop. Dezelfde aandrijflijn zal gehanteerd worden als bij de dichte LaFerrari. Dus ook zonder dak krijgt deze wagen een 800 pk sterke V12 en een elektromotor met 163 pk. Het onderstel is door Ferrari aangepakt om dezelfde stijfheidswaarden als bij de dichte variant te kunnen realiseren. Ook is er gewerkt aan de aerodynamica, zodat de open versie eenzelfde luchtweerstandcoëfficiënt heeft als de dichte variant.

Op de Autosalon van Parijs in oktober wordt de open LaFerrari officieel gepresenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>