Nieuw prijskaartje voor de Rolls-Royce Dawn

De nieuwe Rolls Royce Dawn

De nieuwe Rolls Royce Dawn

De Rolls-Royce Dawn is de cabrio versie van de Wraith. Met de aandrijflijn van de Ghost beschikt de 5,3 meter lange vierzitter een 6,6 liter V12 motor met een vermogen van 563 pk. Bij 1.500 toeren per minuut heeft de convertible een trekkracht van 780 Nm. Daarmee zit hij in 4,9 tellen op 100 km per uur. De top bereikt de Dawn bij 250 km per uur.

Alles leuk en aardig, het prijskaartje dat aan deze cabrio hangt is niet mis. Maar liefst €425.000 moet ervoor afgetikt worden. Dit is bijna het dubbele dan voor de nieuwe S-klasse van Mercedes gevraagd wordt. Wanneer de basisversie van de Dawn niet afdoende is, heeft Rolls-Royce de Bespoke afdeling. Met dit programma zegt de autofabrikant elke wens te kunnen realiseren op het gebied van motorrijtuigen. De Dawn is nu te bestellen en leverbaar medio 2016.

Gedachte voor “Nieuw prijskaartje voor de Rolls-Royce Dawn

 1. Jacob Budak

  Geachte heer, mevrouw,

  Ik ben op zoek naar een zwarte Rolls Royce type Phantom, Dawn, Ghost of Silver Cloud II. Ik ben woonachtig in Overijssel en het lukt mij niet om een garage te vinden, waarvan de prijzen betaalbaar zijn. Mijn budget ± €1.800,- voor het totaal plaatje. Wellicht dat u mij een aanbeveling kunt doen?

  In afwachting van uw reactie verblijf ik.

  Mvg,

  Jacob Budak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>