Rezvani Beast Alpha wordt losgelaten

Rezvani Beast

Rezvani Beast

Rezvani werd in 2014 in de Verenigde Staten opgericht. In die korte tijd heeft het bedrijf al een aanzienlijk aantal supercars uitgebracht. Alle modellen krijgen de naam Beast mee. De verzameling kent nu al de Beast, de Beast X-Performance, de Beast X en de Beast Speedster. Het volgende model staat op het punt naar buiten gebracht te worden. Het is de Beast Alpha.

Op 16 november heeft Rezvani aangekondigd de nieuwe Beast in het gamma te zullen onthullen. Tot die tijd moeten we het met een paar teasers doen. De motor zal wederom een 2,4 liter viercilinder van Honda zijn gecompleteerd met een supercharger. Het vermogen zou daarmee op 508 pk komen. De prestaties zullen vergelijkbaar zijn met zijn voorgangers. De Alpha zal ook net als de andere Beasts gebouwd worden rond het buizenframe van een Ariel Atom 3. Wat zal er dan anders zijn aan de Alpha? De nieuwste aanwinst heeft een verwijderbare hardtop en een bekleding van leer en alcantara. In tegenstelling tot de andere Beast uitvoeringen is in de Alpha meer luxe te vinden, zoals airco, elektrisch bedienbare ramen en airbags.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>